Skip to main content

Adidas FYW S-97 Outlet

More
2 years 8 months ago #11285 by quague
Adidas FYW S-97 Outlet was created by quague
KITH heeft twee sportieve kleurenschema's opgesteld voor deze samenwerkingscollectie, waardoor Three Stripes-hoofden de keuze hebben tussen twee iteraties die kiezen voor wit als basis, terwijl één groen en neongeel combineert met zijn tegenhanger tot mauve en zalmachtige tinten. Kopen Adidas FYW S-97 Andere verfraaiingen zijn onder meer co-branded tongdetails, een premium mix van mesh, suède en leer met reflecterende zilveren panelen, en een herwerkt "Freddy" FYW-logo met Ronnie Fieg's initialen ter vervanging van de gebruikelijke ogen op het voetbed.

[img


De massale terugkeer van Adidas FYW S-97 Besteld retro's kreeg een boost toen John Wall de NBA Slam Dunk Contest won (ook al was het de Crazy 1 die hij droeg en niet een van Kobe's FYW-klassiekers). Terugdenkend aan zeventien jaar toen Kobe Bryant de dunk-wedstrijd won, was het een podulaire zool zoals de hierboven afgebeelde adidas FYW Prime Skin die hij tijdens dat gedenkwaardige rookieseizoen op de Top Ten 2000 en Crazy 97 had gedragen.

adidas' Feet You Wear-technologie komt terug, aangezien de innovatie uit 1996 een van de vele technologieën lijkt te zijn die spelen op de nieuwe Adidas FYW S-97 Outlet</a. Dat dempingssysteem uit de jaren 90 (te zien op modellen zoals de adidas Top Ten 2000) is hier gecombineerd met het nogal futuristisch ogende bovenwerk, een die de anatomische inspiratie behoudt met zijn strakke Prime Skin-omslag. Bovendien zijn de modellen ook uitgerust met een asymmetrische ritssluiting als je die tweede huid een beetje te nauw vindt.

Hoewel Consortium in de eerste plaats de meer high-end versie van adidas is, is het ook even avontuurlijk, met zowel unieke samenwerkingen als algemene releases. Adidas FYW S-97 Schoenen En hoewel het over het algemeen moeilijk te voorspellen is, is de line-up onlangs begonnen met het laten vallen van trailrunners - de nieuwste is de agressief opgewaardeerde FYW XTA. Met een herkenbaar retro-DNA, lijkt het silhouet een aantal eerder gebruikte ontwerpelementen toe te passen, zoals de tooling suggereert door middel van de EQT- en FYW-insignes.

Adidas FYW S-97 Heren/Dames Een sjabloon voor de jaren daarna, het slanke bovenwerk en de synthetische constructies waren relatief verstoken van over-branding; alleen kleine logo-hits rusten op de voorwaartse tooling en precies in het midden van het profiel. Zwarte constructiepanelen naast wit leer, terwijl de meer kleurrijke accenten vermengen met glanzende, afgeronde vormen, evenals de oogsteunen en buitenzool.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum