Skip to main content

Kopen Nike Air Max 95

More
3 years 2 weeks ago #11168 by antrens
Kopen Nike Air Max 95 was created by antrens
De feloranje tinten langs de zijkant zijn hier een duidelijke indicatie van, hun lichte tot donkere gradiënt een bijna perfecte spiegel voor de Rayguns zelf. Kopen Nike Air Max 95 Elders, afgezien van het bijpassende tonglogo, ondermijnt de constructie elders deze warme tinten, waarbij wordt gekozen voor een diepzwart door de leren neus, tussenzool, vetereenheid en aangrenzende armaturen.

[img


Bij onderzoek van het recente aanbod van de Nike Air Max 95 te Koop en kenmerkende kleurstellingen, zoals de OG Air Max 95 "Neon", wordt het Max Air-model het vaakst gerealiseerd vanwege zijn gedurfde, felgekleurde arrangementen. Het favoriete silhouet van fans bewijst zijn veelzijdigheid door het leveren van een afgezwakt, elegant exclusief damesmodel dat geschikt is voor minimalisten.

Vamp-overlays genieten van een nauwkeurige mix van de teamkleuren van "Bronx Bombers", terwijl versterking bij de teen een iets andere blauwtint introduceert. Nike Air Max 95 Bestellen Veterlussen en achilleshielgebieden zijn voorzien van reflecterende details waardoor de nieuwste Air Max de aandacht kan trekken, zelfs in suboptimale lichtomstandigheden. Ten slotte rondt de zool de propositie af met een gebroken witte tussenzool, donkere Airbags en een lichtere blauwe over de buitenzool.

Bij de hiel en op de Air unit is een levendige blauwe branding gebruikt om het geheel in grijstinten uiterlijk te verstoren. Reflecterende veterlussen en een tweekleurige zool zijn andere voorbeelden van designelementen die deze Nike Air Max 95 Schoenen Ultra onderscheiden van zijn voorgangers. De zool is verdeeld tussen grijs en zwart om een ​​aanbod te bieden dat een schijnbaar gestroomlijnde look behoudt die uit tal van verrassingen bestaat.

Nike Air Max 95 Heren/Dames Dit paar wijkt meteen af ​​van het gebruikelijke, omdat het een gebruikelijk bovenwerk van mesh verwisselt voor een volledig witte, gladde leren constructie. Om de luxe esthetiek te versterken, is zilver aangebracht op de geborduurde Swoosh aan de zijkant, het Air Max-logo op de tong en een van de golvende overlays. Een andere overlay vertoont een beige tint, waarbij de gedempte neutrale kleur ook de binnenkant kleurt. De slanke stijl is compleet met de laatste details van zilver in de Air-units en op de buitenzool.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum